19.12.11

Pixlr o matic

Feels like a decade I haven't been posting anything on blogger hehe... Anyways, I've got new app on my phone called pixlr o matic. Awalnya sih saya cuman pengen tau gimana sih caranya orang orang ngedit foto yang kayak ada bulet bulet warna warni yang ibaratnya kayak lampu ituloh. Terus akhirnya tanya temen dan dia bilang lewat pixlromatic. Saya pikir itu nama effect gitu eh ternyata  kagak, itu kayak applikasi gitu akhirnya saya pun download dan hasilnya lumayanlaaahhhh ;D

just wanna show off my ugly face. Why? U mad?
seriously? Am I really that fat? -_-
Gotta cycling soon as I finished everything... #nggayakin

Sok mistis gitu wajahnya.. Etdaaahhh -_-

God -_- My mouth looks like it ******

Quite like this image







My Accessories box and what's inside it

Paris <3

Jadi hasilnya ya most of them kayak gitulah. Kalo mau tau lebih lanjut download aja lewat android market. Oh saya taunya cuman lewat android kalo yang lainnya nggaktau juga sih #nggakniatkasihinfo #matiajakelautsono

Anyway, I also been photoshopping and made these...


Looks like I'm using some kinda contactlens but no!!! I just edited it.
Loving the colour and the triangle thingy <3

Inilah nasib anak malang yang menginginkan kamera polaroid tapi duitnya kaga cukup. Sungguh malang..
#nangisdipojokan
Using my precious photoshop skill to make this. Wkakakak xD

Anyway, just changed my brief profile on the sidebar... I was actually meant to put a gif that I made but just ceebs to actually put it into my blog because it just looks like rubbish wqwq ;p

No comments:

Post a Comment

Do a comment make you even more beautiful and of course handsome for boys ;p